Betingelser for Kontaktformularen

fra TIMEOUTINTIME

Tak for din interesse i at blive kontaktet

 

Ved din tilmelding accepterer du at blive kontaktet af:

TIMEOUTINTIME
v/Claus Hansen
(CVR DK38947591)
Toppen 24
7120 Vejle Øst

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på claus@timeoutintime.com, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger og hvad de bruges til
Når du udfylder kontaktformularen og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, din email samt eventuelt en besked til os.

Disse informationer anvendes først og fremmest for at være i stand til at ringe dig op, præcis som du har bedt os om. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem der ringes til, så den bedst mulige service kan blive videregivet, når der ringes tilbage.

Retsgrundlaget for denne indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Dine personoplysninger opbevares på ubestemt tid.

Videregivelse
Dine oplysninger bliver ikke videregivet til 3. mand.

Overførsel af oplysninger til 3. lande
Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, der omhandler dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, der skulle være indtastet om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger og TIMEOUTINTIMEs databehandler (såfremt vi har ud- vekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig et eventuelt nyhedsbrev, og TIMEOUTINTIME sørger for at underrette den benyttede databehandler (såfremt der er udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig et eventuelt nyhedsbrev.

Du har ret til at få begrænset behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over TIMEOUTINTIMEs behandling af personoplysninger. Se mere på www.datatilsynet.dk.

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Toppen 24  DK-7120 Vejle Øst  t: +45 42 20 70 80  e: claus@timeoutintime.com