Ledercoaching

Bliv verdens bedste leder

LEDERCOACHING Udvikling og implementering af personlig ledelse

Har du en lederrolle? På dit arbejde, i din familie eller i andre af dine omgivelser? Så ved du sikkert, hvor vigtigt det er, at du er i stand til at lede dig selv og til at fremstå som et godt og positivt eksempel. Det gælder både i forhold til din adfærd og i forhold til den måde, du håndterer udfordringer på.

Det kræver, at du er bevidst. Bevidst om dig selv og bevidst om dem, du leder. Og rækkefølgen er vigtig.

Uanset omstændighederne starter al god ledelse med personlig ledelse – og derfor arbejder moderne ledere først med sig selv og derefter med andre.

Og i dag forventes det, at man som leder har den selvdisciplin og selvindsigt, der kræves for at være en dygtig, troværdig og effektiv leder – samtidig med, at man forstår at integrere nutidens bløde værdier. For nogle falder det ganske naturligt – for andre er det en gigantisk udfordring.

Ledercoaching drejer sig om at skabe helhed, sammenhæng og dybde i din ledelse – og om at skabe kongruens mellem din rolle som leder og dine inderste personlige værdier.

Og om at lære at lede med både hjernen og med hjertet.

Uanset om man arbejder individuelt eller i teams, i privat- eller i erhvervsrelateret regi, er Ledercoaching er et stærkt redskab. I nogle tilfælde kan arbejdet med fordel kombineres med Enneagramcoaching, Stresscoaching og Bevidsthed & Meditation. Se de respektive faner for mere info.

Kontakt mig for nærmere information om mulighederne i ledercoaching.

Kontaktformular

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Løndal Skov  ·  Løndalvej 15  ·  8740 Brædstrup  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com