Take Timeoutintime

Tag tiden i tide

TAKE TIMEOUTINTIME Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

Take TIMEOUTINTIME er særlige coachingsessioner for dig, der ønsker at sikre, at du og dine nærmeste når det, som I gerne vil nå sammen, mens I har muligheden for det.

Alt for ofte oplever vi, at vi først bliver bevidste om vores kerneværdier, når vi står i en situation, hvor de bliver taget fra os. Et godt eksempel er, når vi mister en af vores forældre eller en anden af vores nærmeste. Så oplever vi pludselig, at elementære ting, som vi ikke tidligere tillagde nogen større værdi, får en helt ny og anderledes betydning.

Det kan være større oplevelser eller vigtige livserfaringer, som man ønskede at have drøftet, fortalt om eller på anden måde delt og givet videre. Det kan være ting, man aldrig fik sagt man var taknemmelig for – eller ting man aldrig fik fortalt, man var stolt af. Måske er det ting man aldrig fik gjort sammen – ting man aldrig fik vist hinanden – eller helt banale ting som man aldrig fik spurgt ind til, aldrig helt fandt ud af eller aldrig helt forstod.

I nogle tilfælde kan det være ting, man har fortrudt – eller ting man aldrig fik sagt undskyld for eller aldrig fik tilgivet.

Alt sammen ord, der ikke blev sagt – eller ting, der ikke blev gjort. Fordi det var for svært eller fordi vi ikke vidste, det var vigtigt.

Og fordi vi ikke fik taget tiden til det, mens den var der.

Og pludselig en dag – er det for sent.

For altid.

Take TIMEOUTINTIME har den mission at forebygge den situation bedst muligt – mens tid er. Og ved at forebygge situationen, bidrager man samtidig til at løfte kvaliteten af den tid, man har tilbage sammen. Det giver tryghed og det giver ro i sindet.

Take TIMEOUTINTIME drejer sig om bevidsthed, værdier og nærvær – og om oplevelser, kommunikation og kærlighed. Og om at tage sig tid til de vigtigste ting i livet, mens man kan.

Konceptet henvender sig direkte til dig og dine børn – og til dig og dine forældre. 

Take TIMEOUTINTIME er primært individuelle coachingsessioner eller hvor to parter deltager – men kan også arrangeres som foredrag eller workshops eller helt særlige møder specielt tilpasset dig og dine nærmeste.

Kontakt mig for nærmere information om Take TIMEOUTINTIME og få en gratis og uforpligtende snak om jeres muligheder.

Kontaktformular

Læs betingelserne for kontaktformularen grundigt før du indtaster dine informationer. TIMEOUTINTIME passer godt på dine informationer og deler dem ikke med andre.

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Toppen 24  DK-7120 Vejle Øst  t: +45 42 20 70 80  e: claus@timeoutintime.com