Take Timeoutintime

Tag tiden i tide

TAKE TIMEOUTINTIME Når du vil nå de vigtigste ting i livet

Take TIMEOUTINTIME er særlige samtaler for dig og dine nærmeste, der ønsker at sikre, at I sammen når det, som I gerne vil nå, mens I har muligheden for det.

Ofte oplever vi, at vi først bliver bevidste om vores kerneværdier, når vi står i en situation, hvor de bliver taget fra os.

Et godt eksempel er, når vi mister en forælder eller en anden af vores nærmeste. Så oplever vi pludselig, at elementære ting, som vi ikke tidligere tillagde nogen større værdi, får en helt ny og større betydning.

Det kan være oplevelser eller vigtige livserfaringer, som vi ønskede var blevet delt og givet videre. Det kan være ting, vi aldrig fik sagt, vi var taknemmelige for – eller ting vi aldrig fik fortalt, vi var stolte af. Måske er det ting, vi aldrig fik gjort sammen – ting vi aldrig fik vist hinanden – eller helt banale ting som vi aldrig helt fandt ud af eller aldrig helt forstod.

I nogle tilfælde kan det være ting, vi har fortrudt – eller ting vi aldrig fik sagt undskyld for eller aldrig fik tilgivet.

Ord der ikke blev sagt – eller ting, der ikke blev gjort. Fordi det var for svært – eller fordi vi ikke vidste, det var vigtigt.

Og alt sammen fordi vi ikke fik taget tiden til det, mens den var der. Og pludselig en dag er det for sent. For altid.

Take TIMEOUTINTIME forebygger den situation bedst muligt – mens tid er. Og ved at forebygge situationen, bidrager vi samtidig til at løfte kvaliteten af den tid, vi har tilbage sammen. Det giver tryghed og det giver ro i sindet.

Take TIMEOUTINTIME drejer sig om bevidsthed, værdier og nærvær – og om oplevelser, kommunikation og kærlighed. Og om at tage sig tid til de vigtigste ting i livet, mens vi kan.

Det henvender sig direkte til dig og dine børn – og til dig og dine forældre. 

Take TIMEOUTINTIME er individuelle møder eller hvor en eller to parter – f.eks. børn og forældre – deltager, men kan også arrangeres som foredrag eller workshops eller helt særlige møder specielt tilpasset dig og dine nærmeste.

Kontakt mig for nærmere information om Take TIMEOUTINTIME og få en gratis og uforpligtende snak om jeres muligheder.

 

Kontaktformular

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Løndal Skov  ·  Løndalvej 15  ·  8740 Brædstrup  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com