Parcoaching

Bliv stærke sammen

PARCOACHING Rednings-, udviklings- og vedligeholdelsesforløb

TIMEOUTINTIME Parcoaching er samtaler med udgangs- og omdrejningspunkt i vågen bevidsthed.

Det er samtaler med den betragtningsvinkel at de fleste af vores udfordringer, både som individer og som par, opstår som følge af, at vi mentalt og bevidsthedsmæssigt er faldet i søvn. Vi kører på autopilot, vi tager hinanden for givet og vi slider bogstavelig talt os selv og hinanden op.

Og ofte lægger vi ikke mærke til det, før det er for sent.

TIMEOUTINTIME Parcoaching har fokus på at servicetjekke og optimere jeres parforhold og kan startes på et hvilket som helst tidspunkt i forholdet.

For det meste opstartes en parcoaching først, når der opstår problemer eller større udfordringer i forholdet – men langt de fleste problemer og udfordringer kan præventeres ved at opbygge en fast praksis omkring vedligeholdelse og udvikling af parforholdet.

Uanset om parcoaching opstartes som et redningsforløb, et udviklingsforløb eller et vedligeholdelsesforløb vil parcoachingen berige jeres forhold med konkrete redskaber, der belyser og effektiviserer både jeres kommunikation og jeres samvær.

Coaching for par drejer sig om at blive dygtige til at kommunikere ligeværdigt, til at respektere og forstå hinanden rigtigt – og til at sameksistere under hensyntagen til både individuelle og fælles værdier og behov.

Som ved personlig coaching vil der være en naturlig respekt for fortiden og for historien – men fokus i parcoaching vil være på den nuværende situation, på den retning I individuelt og som par ønsker at bevæge jer i – og på hvor I som par ønsker at befinde jer i fremtiden.

I nogle tilfælde kan det være hensigtsmæssigt at kombinere coaching for par med individuel personlig coaching.

Kontakt mig for nærmere information om mulighederne i parcoaching. 

Kontaktformular

Læs betingelserne for kontaktformularen grundigt før du indtaster dine informationer. TIMEOUTINTIME passer godt på dine informationer og deler dem ikke med andre.

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Toppen 24  DK-7120 Vejle Øst  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com