Parcoaching

Bliv stærke sammen

PARCOACHING Rednings-, udviklings- og vedligeholdelsesforløb

TIMEOUTINTIME Parcoaching er samtaler med udgangs- og omdrejningspunkt i vågen bevidsthed. Det er samtaler med den betragtningsvinkel, at de fleste af vores udfordringer – både individuelt og som par – opstår som følge af, at vi mentalt og bevidsthedsmæssigt er faldet i søvn. Vi kører på autopilot, vi tager hinanden for givet og vi slider bogstavelig talt os selv og hinanden op.

Og ofte reagerer vi først, når det er for sent.

TIMEOUTINTIME Parcoaching har fokus på at servicetjekke og optimere jeres parforhold og kan startes på et hvilket som helst tidspunkt i forholdet.

For det meste opstartes en parcoaching først, når der opstår problemer eller større udfordringer i forholdet – men langt de fleste problemer og udfordringer kan præventeres ved at opbygge en fast praksis omkring vedligeholdelse og udvikling af parforholdet.

Uanset om parcoaching opstartes som et redningsforløb, et udviklingsforløb eller et vedligeholdelsesforløb vil I få konkrete redskaber til forbedret kommunikation, færre konflikter og øget samlivskvalitet.

Coaching for par drejer sig om at blive dygtige til at kommunikere ligeværdigt, til at respektere og forstå hinanden rigtigt – og til at sameksistere under hensyntagen til både individuelle og fælles værdier og behov.

Og det er muligt. For alle. Når man erkender, at det ikke kommer af sig selv, men af at vågne op og tage ansvar, så er der håb forude. 

Som ved personlig coaching vil der være en naturlig respekt for fortiden og for historien – men fokus i parcoaching vil være på den nuværende situation, på den retning I individuelt og som par ønsker at bevæge jer i – og på hvor I som par ønsker at befinde jer i fremtiden.

I nogle tilfælde kan det være hensigtsmæssigt at kombinere coaching for par med individuel personlig coaching.

Kontakt mig for nærmere information om mulighederne i parcoaching. 

Kontaktformular

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Løndal Skov  ·  Løndalvej 15  ·  8740 Brædstrup  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com