Enneagramcoaching

Coaching og udvikling efter verdens ældste typologi

ENNEAGRAMCOACHING Kend dig selv og få flere ressourcer

Enneagramcoaching tager udgangspunkt i verdens ældste udviklingsværktøj. Enneagrammet beskriver vores motivations- og reaktionsmønstre og belyser således ikke hvem vi er, men hvad der driver os som individer.

Enneagramcoaching drejer sig ikke om at blive sat i kasser – men om at blive bevidst om de kasser, vi allerede er i. Vi blotlægger vores ubevidste adfærd og reaktioner og lærer at se vores dybere motiver og muligheder.

Som typologi excellerer enneagrammet ved både at fungere som vejviser for vores positive udvikling og som advarselslampe, hvis vi bevæger os i uhensigtsmæssige retninger. I det større billede tegner enneagrammet intet mindre end et kort over vores egentlige potentiale i livet – men uanset på hvilket niveau, vi anvender det, tjener enneagrammet som et særdeles effektivt værktøj til selvudvikling og bevidsthedsudvidelse.

Inkluderet i enneagramcoaching er en introduktion til enneagrammet samt de forskellige anvendelsesmuligheder, som enneagrammet tilbyder.

Kontakt mig for nærmere information om mulighederne i enneagramcoaching.

Kontaktformular

Læs betingelserne for kontaktformularen grundigt før du indtaster dine informationer. TIMEOUTINTIME passer godt på dine informationer og deler dem ikke med andre.

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Toppen 24  DK-7120 Vejle Øst  t: +45 42 20 70 80  e: claus@timeoutintime.com