Konfliktcoaching

Sådan håndterer du dine konflikter

KONFLIKTCOACHING Fra konflikt og kamp til løsning og harmoni

Er du til krig eller kærlighed? Svaret på det spørgsmål skulle man tro giver sig selv. Men virkeligheden er ofte meget mere kompliceret. Anatomien i konflikter – hvorfor de opstår og hvordan man løser dem – er ganske avanceret, og der er særdeles store fortjenester at hente ved at lære, hvordan man håndterer dem.

Konflikter eller stridigheder opstår sjældent pga. dårlige intentioner eller bevidste årsager. Tværtimod er grunden til at konflikter ofte eskalerer, at de bygger på ubevidste mønstre og ubevidste behov. Og så længe at vi er ubevidste om årsagerne til konflikterne, så er sandsynligheden for at vi kan løse dem begrænsede.

Konfliktcoaching giver dig konkrete metoder til at lære at se de faldgruber, som vi typisk falder i – og viser dig hvordan vi kan træne os selv i at undgå dem. Konfliktcoaching anviser redskaber til at løse eksisterende konflikter og til at designe et liv med harmoni, respekt og rummelighed – til gavn for både os og vores omgivelser.
 
Kontakt mig for nærmere information om mulighederne i konfliktcoaching.

Kontaktformular

Læs betingelserne for kontaktformularen grundigt før du indtaster dine informationer. TIMEOUTINTIME passer godt på dine informationer og deler dem ikke med andre.

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Toppen 24  DK-7120 Vejle Øst  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com