TIMEOUTINTIME®

TIMEOUTINTIME®

TIMEOUTINTIME ejes af undertegnede, Claus Hansen.

Min mission er at bidrage til en mere ansvarsfuld og bevidst verden.

Jeg arbejder med undervisning, supervision og coaching og mentoring, hvor udgangs- og omdrejningspunktet er vågen bevidsthed. Vågen bevidsthed er evnen til at agere ud fra indsigt og klarhed i modsætning til at reagere ud fra ubevidste mønstre og forsvarsmekanismer. Vågen bevidsthed er proaktivitet fremfor reaktivitet og evnen til at vide, at vi har et valg – og at vælge det rigtige.

Min undervisnings- og samtalestil er direkte, bekræftende, ærlig og engageret.

Jeg har adskillige uddannelser og mange års praksis bag mig. Jeg har en stor, afprøvet værktøjskasse og kan arbejde på flere niveauer; mentalt, psykologisk, fysiologisk og meditativt. Jeg har mere end 30 års erfaring som leder, mellemleder, underviser og medarbejder i erhvervslivet og i humanitære organisationer. Jeg er veluddannet i personlig og generel udvikling og ledelse – og er under løbende videreuddannelse og supervision.

Udover coaching og mentoring tilbyder jeg udvikling i form af supervision, kurser og undervisning. Individuelt eller i grupper – privat og erhverv. 

Mit livssyn er positivt og holistisk og min grundholdning er, at mennesket har ansvaret for sit eget liv.

Men man behøver ikke stå alene med det.

TIMEOUTINTIME er mit bidrag til at hjælpe os alle med at lykkes med dette ansvar.

Claus Hansen
TIMEOUTINTIME®

Kontaktformular

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Løndal Skov  ·  Løndalvej 15  ·  8740 Brædstrup  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com