TIMEOUTINTIME

Claus Hansen

TIMEOUTINTIME

TIMEOUTINTIME ejes af undertegnede, Claus Hansen.

Min mission er at bidrage til en lettere, gladere og bedre verden.

Jeg har adskillige uddannelser som coach og mange års praksis bag mig. Jeg har en stor, afprøvet værktøjskasse og kan arbejde på flere niveauer; mentalt, psykisk, fysisk og meditativt/spirituelt. Jeg har mere end 30 års erfaring som leder, mellemleder og medarbejder i erhvervslivet og i humanitære organisationer. Jeg er veluddannet i personlig og generel udvikling og ledelse – og jeg videreuddanner mig løbende.

Min stil er direkte, bekræftende, ærlig og engageret.

Jeg arbejder med coaching og mentoring, hvor udgangs- og omdrejningspunktet er vågen bevidsthed. Vågen bevidsthed er evnen til at agere ud fra indsigt og klarhed i modsætning til at reagere ud fra ubevidste mønstre og forsvarsmekanismer. Vågen bevidsthed er proaktivitet fremfor reaktivitet og at vide, at vi har et valg – og at vælge det rigtige.
Udover coaching og mentoring tilbyder jeg udvikling i form af foredrag/kurser/undervisning og ½- eller heldagsevents. Individuelt eller i grupper – privat og erhverv.

Mit livssyn er positivt og holistisk og min grundholdning er, at mennesket har ansvaret for sit eget liv.
Men man behøver ikke stå alene med det.

TIMEOUTINTIME er mit bidrag til at hjælpe mine medmennesker med at lykkes med dette ansvar.

Når vi tør tage ansvaret og vi frigør vores inderste potentiale, bliver alt muligt.

Claus Hansen TIMEOUTINTIME

Kontaktformular

Læs betingelserne for kontaktformularen grundigt før du indtaster dine informationer. TIMEOUTINTIME passer godt på dine informationer og deler dem ikke med andre.

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Toppen 24  DK-7120 Vejle Øst  t: +45 42 20 70 80  e: claus@timeoutintime.com