IKIGAI Coaching

Coaching efter det japanske koncept for et langt og lykkeligt liv

IKIGAI COACHING Coaching efter det japanske koncept for et langt og lykkeligt liv

IKIGAI coaching består typisk af enkelte coachingsessioner, som har til formål at skabe fundament for udvikling, glæde og lykke.

Det japanske koncept IKIGAI er et studie i, hvordan man gennem hele livet lever et aktivt og lykkeligt liv. Vi dykker dybere ned i selve de elementer, der giver livet mening.

Hvad der rent faktisk giver os mennesker mening er individuelt – og derfor findes der ingen standardformular. Ikke desto mindre er IKIGAI en simpel men effektiv nøgle til at åbne døren til lige nøjagtig det liv, der giver DIG mening.

Vi finder frem til, hvad det er, du virkelig elsker at gøre – det du virkelig er god til – det du kan blive betalt for – og det som verden har brug for. Det sidste viser sig ganske centralt, da al udviklingsarbejde peger i retning af, at vi først er virkelig lykkelige, når vi arbejder med eller for noget, der er større end os selv.

Hvis du gerne vil kende vejen til et lykkeligere og mere tilfredsstillende liv, så prøv IKIGAI coaching – og se hvad nogle af verdens ældste mennesker kan lære os om livet, glæden og lykken.

Kontakt mig for nærmere information om mulighederne i IKIGAI coaching.

IKIGAI

Kontaktformular

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Løndal Skov  ·  Løndalvej 15  ·  8740 Brædstrup  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com