Personlig Coaching

Håndtering af udfordringer og personlige udviklingsforløb

PERSONLIG COACHING Håndtering af udfordringer og personlige udviklingsforløb

Personlig coaching omhandler dig og de områder, som du ønsker at blive stærkere på.

Når du føler dig udfordret på områder af dit liv, hjælper personlig coaching dig til at gennemskue de forskellige symptomer og til at bearbejde de reelle årsager, der ligger bag udfordringerne.

I personlig coaching armeres du med en række effektive værktøjer, der sætter dig i stand til at overvinde disse udfordringer. I et tempo, der er nøje tilpasset dig, bliver du guidet fra din nuværende situation og frem mod den situation, der er ideel for dig og dit liv.

Personlig coaching vil i praksis ofte blive kombineret med én eller flere konkrete temaer, som du kan læse om under fanen Coaching og Mentoring.

Personlig coaching er oftest motiveret af konkrete udfordringer – men kan også være afledt af en generel utilfredshed med dit liv eller en følelse af, at der mangler noget – eller at noget ikke er helt, som det skal være. I nogle tilfælde vil det være hensigtsmæssigt at overveje et personligt udviklingsforløb, hvor der over en serie af sessioner fokuseres decideret på din mentale, fysiske, psykologiske og/eller spirituelle udvikling.

Uanset karakteren af den personlige coaching vil sessionerne være koncentreret omkring en fremadrettet, positiv og konstruktiv dialog. Der vil være en naturlig respekt for fortiden og for historien – men fokus vil være på den nuværende situation, på den retning du ønsker at bevæge dig i – og på hvor du ønsker at være i fremtiden.

Kontakt mig for nærmere information om mulighederne i personlig coaching.

Kontaktformular

Når du vil være sikker på at nå de vigtigste ting i livet

TIMEOUTINTIME  |  Løndal Skov  ·  Løndalvej 15  ·  8740 Brædstrup  |  +45 42 20 70 80  |  claus@timeoutintime.com